Statistici
Total membri : 257
Total grupuri : 1
Total discuţii : 7
Total albume : 79
Total fotografii : 7117
Total filme : 15
Total anunţuri : 42
Total activităţi : 6461
Total notite : 22
Total masculin : 0
Total feminin : 0
Total nespecificat : 257

Utilizatori activi

0 utilizatori şi 368 musafiri activi

Statistici pagina


Vizite azi:138
Vizite ieri:260
Vizite luna in curs:1342
Vizite luna trecuta:4101
Vizite an in curs:34035
Vizite anul trecut:28822
Total vizite:126292
Maxim/zi:731
Ziua cu maxim de vizite:2019-12-04
Maxim/luna:6746
Luna cu maxim de vizite:2020-03
De la data de:2011-03-16
LANSARE DE CARTE COLEGII MEI IF70 DE RADU DIOMID DRAGUS
Duminică, 15 Decembrie 2013

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Dragi colegi IF70,

Cum se întâmplă de obicei, întotdeauna cei apropiaţi sunt lăsaţi la urmă, cum am făcut şi eu în cazul de faţă ocupându-mă mai întâi de colegii de la CSF şi doar apoi de voi (adică de noi), colegii IF70. Până la urmă a fost mai bine pentru că mi-am făcut încălzirea, în sensul că această cărticică dedicată nouă a cerut un volum de muncă mult mai mare având în vedere cantitatea de informaţii mult extinsă, consecinţă firească a faptului că am fost mai apropiaţi, pe o perioadă de timp mai mare. Am mai declarat, dar acum o fac “oficial”, cum a demarat istoria întâlnirilor noastre la nivel de grupă. Eu la un moment dat m-am gândit să ne întâlnim şi noi, având ca model întâlnirile CSF-iste care se făceau de ani de zile (conform lozincii din perioada comunistă “să generalizăm experienţa pozitivă"), dar în final am renunţat pe ideea că acum ar fi prea târziu după ce nu ne-am văzut atâţia ani, exceptând evident întâlnirile din cinci în cinci ani de la Facultate. Dar odată Dorin discuta la telefon cu Vivi Onel şi cel din urmă a întrebat, probabil mai mult retoric, dacă nu ne vedem şi noi. La scurt timp Dorin, o fi acţionat telepatia ?, m-a sunat la telefon şi mi-a relatat acest fapt. Din acel moment, adică din 2008, văzând că mai sunt şi alţii cu ideea revederii noastre, am pornit acţiunea de căutare a adreselor şi telefoanelor colegilor din ţarăşi din străinătate. În final, după mai mult de un an, am reuşit cu ajutorul unora dintre voi şi a unui coleg din afara grupei (Nicu Drăgulănescu) să-i găsim practic pe toţi (mai puţin Marta Gheorghe, care este bolnavă, şi Adam Ienea despre care nu mai ştim nimic de la absolvire).

Relatarea faptelor o voi face, pe cât posibil, în ordine cronologică, anul întâi nu-l am în vedere pentru că a fost un an tranzitoriu, doar în anul doi s-a făcut împărţirea pe specialităţi şi s-a constituit grupa Ingineri fizicieni (IF). Încep cu pozele din anii de facultate, apoi relatez întâlnirile, după absolvire, la Facultate, în Cişmigiu şi Caru cu Bere, întâlnirile de la Comarnic şi în final voi relata diverse întâmplări mai mult sau mai putin hazlii (comentarii, catrene, poze) din diverşi ani.

Veţi constata că unii colegi apar mai des în acest document, alţii mai rar, aceasta datorită faptului că cei dintâi au fost mai prezenţi la întâlnirile noastre fizice sau pe internet, pe de altă parte unii m-au inspirat mai mult funcţie de diversele manifestări pe care le-au avut sau de situaţiile în care s-au aflat.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} Radu-Diomid DrăguşBucureşti, 2013-2014

CARTEA POATE FII LECTURATA LA PAGINA ARTICOLE PERSONALE DIN WEBSITE-UL NOSTRU http://promotia70eltc.nvn.ro


  

Copyright © 2010 ELTC - PROMOTIA 1970