Statistici
Total membri : 257
Total grupuri : 1
Total discuţii : 7
Total albume : 79
Total fotografii : 7117
Total filme : 15
Total anunţuri : 42
Total activităţi : 6461
Total notite : 22
Total masculin : 0
Total feminin : 0
Total nespecificat : 257

Utilizatori activi

0 utilizatori şi 261 musafiri activi

Statistici pagina


Vizite azi:323
Vizite ieri:352
Vizite luna in curs:2757
Vizite luna trecuta:6746
Vizite an in curs:17606
Vizite anul trecut:28822
Total vizite:109863
Maxim/zi:731
Ziua cu maxim de vizite:2019-12-04
Maxim/luna:6746
Luna cu maxim de vizite:2020-03
De la data de:2011-03-16
coperta dragus

20 DE ANI LA INMBCop.2 rrr

EPIGRAME SI CATRENECop.3rrr
INGINERI ELECTRONISTI UPB-1970 POZE COMENTATECop.4rrr

POVESTI CU CSF-ISTICop.5rrr

ALATURI DE COLEGII CSF-ISTI GURA HUMORULUI 2014Cop.6rrr


CSF-70 ECOURI DE LA GURA HUMORULUICop.7rrr


IF-70 ARIPA COMARNICCop.8rrr


COLEGII MEI IF70Cop.9rrr


IF70 COMARNIC OCT 2014Cop.10rrr


AMINTIRI DE LA REVELIONUL IF70 LA CARE NU AM...Cop.11rrr


COLEGII IF70 COMARNIC 2015Cop.12rrr


IE70 INTILNIREA 45 DE ANI-PRELUDIUCop.13rrr


45 INGINERI ELECTRONISTI UPB 1970Cop.14rrr


IF70 PARCUL HERASTRAUCop.15rrr


PORTRETE DE-A LUNGUL TIMPULUICop.16rrr


IE70 POZE CU COLEGI SEPTEMBRIE 2015Cop.17rrr


PENSIUNEA EVA SOIMUS DEVA CU CSF-ISTII IMPREUNA Cop.18rrr

IF70 COMARNIC 2016Cop.19rrr


VIATA MEACop.20rrr


INGINERI FIZICIENI 70 COMARNIC 2017Cop.21rrr


CSF 2017 SEJUR TIRGOVISTECop.22rrr


IE70 DIVERSECop.23rrr

RADU ANDREI DIACONESCU ULTIMUL DRUMCop.24rrr


IF 70 INTILNIRE LA HANUL BERARILORCop.25rrr


INGINERI ELECTRONISTI INTILNIRE LA BAIA MARE 2018Cop.26rrr

SATUL NATAL LUNCA ARIESULUI...Cop.27rrr
VIZITA LA FAMILIA BUZATCop.28rrr

VIZITA LA BOGATICop.29rrr


INVITATII LUI MAXIM FISCHERCop.30rrr

 
lucia micle coculescu ITC-50


LUCIA MICLE COCULESCU

lucia coculescu miclea

Zilele acestea in octombrie am serbat semicentenarul “INSTITUTULUI PENTRU TEHNICA DE CALCUL” din Bucuresti  ITC50, institut care a reprezentat primul meu loc de munca ca inginera electronista;a fost punctul din care a pornit si s-a dezvoltat la nivel national tehnica de calcul in Romania.

Cum au trecut 50 de ani de la primii ingineri aflati in slujba tehnicii de calcul si pana la generatia de azi, cum pe langa schimbarea generatiilor a intervenit vertiginoasa dezvoltare tehnologica a domeniului precum si larga raspandire a specialistilor romani in tehnica de calcul atat in tara cat si in afara tarii, in Europa si in afara ei, s-a considerat ca o carte este cel mai eficient mijloc de a reuni comunitatea romaneasca din domeniu si a marca momentul.

Volumul are 500 pagini,zeci de autori, toti specialisti in tehnica de calcul care au trecut prin ITC sau au colaborat cu institutul si si-au exprimat gandurile, trairile, experienta din perioada petrecuta in institut.

Cartea, care conține mărturii impresionante despre viața ITC-ului, așa cum au văzut-o zecile de contributori, este bogat documentată. Sunt rememorate figuri de marcă din viața institutului.Ea vine sa uneasca comunitatea IT din Romania, generatiile trecute de specialisti cu cele prezente, sa faca cunoscut un trecut fara de care nu putea exista un viitor.

Am atasat poza volumului care se poate obtine de pe Amazon; separat am atasat un fisier cu contributia mea la volum.

Lectura placuta!

Lucia

PRIMUL PAS IN ITC Accesati link-ul VENI,VIDI,VICI
 


 
INTILNIRE CU MAX FISCHER

 Cronica intilnirii de Radu Dragus Accesati link-ul INTILNIRE CU MAX FISCHER 27 AUG 2018 BUCURESTI
 
 
 
INTILNIRE 10-14 IUNIE 2018 BAIA MARE

EMBLEMA INTILNIRII

Pentru vizionare accesati link-urile:

Cronica comentata de Radu Dragus

INTILNIRE BAIA MARE 2018 CARTE

Cronica in imagini de Mihai Ghetie

INTILNIRE ANUALA ELTC70 BAIA MARE 10-14 IUNIE 2018

 
ScreenHunter 25 Sep. 14 05.35

COLEGUL NOSTRU IN POSTURA DE PICTOR

Admirati citeva tablouri din creatia lui accesind link-ul

SANDU BALANESCU PICTURI

 

poza mihai 

DRAGI COLEGI,COLEGUL nostru ,MIHAI DUMITRU Grupa 452 A, lansat mai demult in publicistica (2012) avind si un blog, https://michael-dumas.blogspot.ro, ne delecteaza acum cu un material de actualitate asezonat cu mult umor.
https://michael-dumas.blogspot.ro/2018/03/un-submarin-nazist-din-al-doilea-razboi.html
 

 
lucia micle coculescu  LUCIA MICLE COCOLESCU

O DEOSEBITA CONTRIBUTIE ! FABRICA SENNHEISER

DE ECHIPAMENTE AUDIO

Cu multa munca si perseverenta dupa 27 de ani de

colaborare exclusiv cu Sennheiser, compania a desc

his a patra sa fabrica din lume la Brasov-Ghimbav. Pentru

mine este incununarea muncii in sistem privat.


Sennheiser, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de echipamente audio, va construi la Brasov cea de-a patra sa fabrica

Sennheiser, unul dintre cei mai importanti producatori globali de casti, microfoane si sisteme de transmisie wireless, anunta ca va construi o fabrica la Brasov. "Alaturi de fabricile deja existente in Germania, Irlanda si Statele Unite ale Americii, noua baza de productie va asigura pentru Sennheiser si mai multa flexibilitate pentru a acoperi cererea din piata. Dupa finalizarea constructiei, programata anul acesta, fabrica din Brasov se va concentra initial pe productia de electronice destinate publicului larg", spune compania. Fabrica va fi in Industrial Park Brasov care este situat in apropierea orasului Ghimbav.


"De mai multi ani, EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) este regiunea care ne-a adus cele mai mari cresteri. Cu noua fabrica din Romania, avem o a treia baza de productie europeana si, in acelasi timp, ne extindem reteaua de distributie din Europa. Aceste actiuni ne ofera un mai bun control asupra volumelor de productie, dar si capacitatea de a fi mai flexibili in a adapta produsele noastre la cerinte de piata dinamice" , a declarat Dr. Andreas Sennheiser, Co-CEO al companiei.

"Unul dintre principalele motive pentru care am ales Brasovul este infrastructura, apoi conexiunea foarte buna cu zona economica europeana", a declarat Daniel Sennheiser, Co-CEO at Sennheiser. "Asteptam cu nerabdare sa cooperam cu Industrial Park Brasov (IPB). Ca un partener important, IPB va juca un rol cheie in a asigura standardele de inalta calitate pe care le avem pentru fabricarea produselor noastre" , a completat Daniel Sennheiser, Co-CEO al Sennheiser.

Noua fabrica se va concentra pe productia de electronice destinate publicului larg. Fabrica va fi in Industrial Park Brasov care este situat in apropierea orasului Ghimbav, la 7 km de Brasov. Printre companiile prezente in parcul industrial se numara Continental, Preh si ICCO Systems.

"Pentru a imbunatati schimbul de experienta, intentionam sa intensificam relatiile dintre cele patru fabrici Sennheiser" , spune Andreas Sennheiser. In timp ce fabrica din Tullamore, Irlanda, produce in special monitoare de studio si traductoare acustice, la sediul central din Wedemark productia este concentrata in special pe produse premium si profesionale, inclusiv microfoane wireless. Microfoanele pentru pietele americane si asiatice sunt produse la fabrica din Albuquerque, Statele Unite ale Americii.

In total, Sennheiser lucreaza cu 20 de subsidiare de vanzari si parteneri comerciali in peste 50 de tari.

Fondata in 1945, Sennheiser continua sa fie o afacere de familie si este astazi unul dintre cei mai importanti producatori globali de casti, microfoane si sisteme de transmisie wireless. Compania are 2.800 de angajati si din 2013 este condusa de Daniel Sennheiser si Dr. Andreas Sennheiser, membrii celei de-a treia generatie a familiei care a fondat compania. In 2016, Grupul Sennheiser a avut vanzari totale de 658,4 milioane de euro.


 
20 de ani la INMB de Radu Dragus

dragus metrologie


Pentru lecturare accesati link-ul: 20 de ani la INMB

 
LUNCA ARIESULUI SATUL NATAL AL LUI RADU DRAGUS


LA4

Pentru lecturare accesati link-ul LUNCA ARIESULUI SATUL NATAL AL LUI RADU DRAGUS

 
IN MEMORIAM RADU DIACONESCU


de RADU DRAGUS


RD Ultima Calatorie R


Accesati link-ul RADU ANDREI DIACONESCU ULTIMUL DRUM
 
RRCIMG6351
CRONICA SCRISA A INTILNIRII

TIRGOVISTE 2017  de RADU DRAGUS

Accesati link-ul INTILNIRE TIRGOVISTE

2017

 
RADU D DRAGUS


A FOST SI COMARNIC 2017

scrisa de RADU DRAGUS

Accesati link-ul INTILNIRE IF COMARNIC 2017
 
Diverse 3


O NOUA CARTE DE SENZATIE !

Accesati link-ul DIVERSE de RADU DRAGUS
 
RRAndi Dulipovici


ANDI DULIPOVICI

  Dragi colegi ,Pina acum am prezentat pe website-ul nostru unele realizari profesionale de prestigiu a colegilor nostri sau talente reale in ale poeziei ,memoralisticii si a jurnalelor de calatorie.Astazi avem prilejul sa descoperim un real talent sportiv din rindul colegilor nostri .Este vorba de performanta colegului nostru ANDI DULIPOVICI care a participat la cursa de semimarathon de la MONTREAL -CANADA organizata de prestigioasa firma de concursuri sportive Rock and Roll OASIS in data de 25 sept 2016 .Il felicitam pe eroul nostru si ii dorim multe participari la aceste curse si de ce nu o participare la o cursa intreaga de marathon.Redam mai jos relatarea extraordinarei curse, facute chiar de catre ANDI!

25sept 2016

Start1-Montreal16

In primul rand sa stiti ca am participat si am terminat demi-marathonul. Cu parere de rau a trebuit sa recunosc ca nu mai sunt in stare sa termin in 6 ore marathonul. Altadata ar fi fost relativ usor, dar am intarziat cu cca 30 de ani. Dupa cele 6 ore se da drumul la circulatie si te ia cu autobuzul sau alergi printre oameni fara cronometraj (neoficial). Astept de la organizatori poza de la final cu medalia de finissant pe am facut-o dar inca n-am primit-o. Asta este mai sugestiva. Am terminat in mai putin de 3 ore si mi se pare ca nu am rezerva necesara pentru inca 21 de km.
Evenimentul este organizat de o companie americana din California: Rock and Roll. Mai organizeaza in multe alte locuri: Berlin, Lisabona, cel mai cunoscut este cel de la New-York. Nu este cea care-l organizeaza pe cel din Boston. Ii spun eveniment pentru ca au loc mai multe curse; 5 km, 10 km, 21.1 km. 42.2 km. Pentru cei mici (de la 3 ani in sus) 1 km. La 3 ani alearga si parintii alaturi, ca altfel astia ar alerga in toate directiile. Varsta maxima nu e limitata. Sau este, dar de Dumnezeu. Pe parcurs tot soiul de racoritoare, apa si in in citeva locuri orchestre cu muzica. Toate foarte binevenite pentru alergatori.
 
La anul se va desfasura pe 2 zile din cauza numarului mare de participanti Deja au inceput inscrierile. Anul asta au fost peste 35000 de inscrieri, cele mai multe la demi marathon: 20.000. La marathon s-au inscris peste 5000 dar nu m-am uitat cati au terminat. La demi-marathon au terminat peste 16.000 (timpul de abandon e mult mai larg 3h 45 de min). Plecarea se da pe valurii (sau serii), cei mai buni in seriile fruntase sa nu se impiedice de ceilalti. Eu am fost repartizat in ultimul val, 15 scrie si pe tricou. Pentru exemplificare vezi startul la valul (sau corral) cu numarul 15. Eu eram undeva departe ca nu m-am inghesuit, dar cronometrajul incepe la acelasi moment pentru toti cei din valul 15. Exista clasamente pe sex, pe categori de varsta si unul general.
Poti face orice schimbari doresti (cursa sau corral) pana cu o zi inainte, dar nu stiu in cazul asta cum te mai inregistreaza. Vezi in poza numerele celor inscrisi la marathon sunt cu rosu. Al meu pentru demi-marathon este cu verde. Galben pentru cei pe distante mai scurte. Pe spatele numarului, este un mic circuit care te identifica electronic. Asa poti sa iti vezi timpii si cei intermediari pe Internet. Recapituland cursa, imi dau seam ca dupa ce am urcat dealul Primariei s-a rupt filmul la mine. Nu m-am oprit, dar in minte aveam ca mai urmeaza o panta si mai abrupta, la km 19. Nimic altceva nu mai conta.  Apoi m-am trezit la sosire. Cred ca fata mea din poza spune asta.
Daca vreti si alte amanunte vi le dau cu multa placere. Nu prea am talentul descrierilor.

  ANDI DULIPOVICI

   INTILNIREA
SOIMUS-DEVA 2016
JURNAL HUNEDOREAN YVONNE FOTACHE


Yvonne 2


IMPREUNA CU CSF-isti SOIMUS DEVA 2016 DE


RADU DRAGUS

RADU D DRAGUS

INTILNIRE 2016 SOIMUS DEVA IN IMAGINI DE

MIHAI GHETIE

POZA AVATAR site


ACCESATI LINK-URILE  JURNAL HUNEDOREAN 2016

CU CSF-istii impreuna la DEVA SOIMUS 2016

CRONICA IN IMAGINI


SOIMUS-DEVA 2016
 
COMARNIC 2016ACCESATI LINK-UL COMARNIC 2016 INTILNIRE IF
 

dragus viata mea

RADU DRAGUS VIATA MEA

De la bun început vreau să menţionez că de-a lungul vieţii mele am preţuit inteligenţa şi talentul semenilor, evident şi la femei şi la bărbaţi. Deci, cu alte cuvinte, prezenţa acestor oameni n-a putut să-mi producă decât plăcere şi admiraţie. Comunitatea cea mai mare de oameni cu care am contacte mai dese o constituie colegii de facultate, de aceea în unele împrejurări mă voi adresa direct lor, deşi aceste scrieri pot fi citite, în măsura în care interesează, de orice persoană. Legat de colegii de la Facultatea de Electronică, promoţia 1970 şi nu numai, afirm, cum am făcut-o şi altă dată, că eu nu am văzut ingineri electronişti proşti, ceea ce ne poate diferenţia este gradul de inteligenţă. Poate fac această afirmaţie şi în glumă dar să fim serioşi, la Facultatea de Electronică nu venea chiar oricine, cam toţi candidaţii erau în liceu elevi de frunte, mulţi participanţi la olimpiade de matematică sau fizică regionale, la nivel de ţară sau chiar internaţionale. Amintirile care urmează, să le zic un CV extins de-a lungul vieţii mele, sunt interesante în primul rând pentru mine, scrierea lor îmi face o deosebită plăcere, este şi un exerciţiu intelectual. În general un CV se scrie când vrei să fi promovat într-o nouă funcţie, în situaţia actuală noua funcţie care urmează este viaţa de apoi. Acum să nu fiu acuzat cumva că mi-am întocmit un CV prost în ideea de a nu putea accede, cel puţin deocamdată, la noua responsabilitate. Totuşi nu e cazul să ne facem probleme cu accesul în noua (şi ultima) funcţie, lucrurile se cam rezolvă de la sine. Legat de amintirile mele spun ceva interesant, eu aveam de gând să le scriu dar nu-mi fixasem o dată anume. Anul acesta 2016, prin primăvară, colegul nostru de facultate Mihai Gheţie ne propusese să ne scriem CV-urile, dar această propunere nu prea a avut ecou, pe site-ul nostru http://promotia70eltc.nvn.ro/, elaborat de Mihai Gheţie, sunt postate de abia două, trei CV-uri. La această propunere eu m-am gândit că dacă scriu un CV să scriu un CV al vieţii mele, adică aceste memorii. În concluzie pe Mişu Gheţie, în poza de mai jos, îl iau coautor al acestei lucrări, el a dat impulsul mobilizator.
RRDSCN7075

Având în vedere că nu sunt o personalitate publică, interesul cititorilor, chiar şi al celor cunoscuţi, este foarte redus pentru această cărţulie, în concluzie nu-mi fac iluzii că cineva ar citi-o. Totuşi aceste amintiri rămân ca o moştenire sau ca un document de familie pentru urmaşii mei şi se adaugă amintirilor scrise de bunicul meu matern, care sunt şi ele cuprinse aici. Ce atitudine vor lua urmaşii faţă de această scriere îi priveşte personal. Dacă cineva va răsfoi această carte, poate nici n-ar fi nevoie ci doar să citească titlul, şi i-ar veni ideea să-şi scrie şi el/ea propriile memorii, lucrul acesta mi-ar da într-adevăr o satisfacţie.

Pentru lectura intregii carti accesati link-ul VIATA MEA de RADU DIOMID DRAGUS 
PORTRETE
                                                                   DE RADU DRAGUS                                         
  RADU D DRAGUS  PORTRETE REC 

 Colegul nostru Radu Dragus nu se dezminte.Ne incinta din nou cu o lucrare deosebita.Portrete este o evocare incintatoare a portretelor noastre dealungul anilor.

Descarcati accesind link-ul:IE70_Portrete_Album.doc
 
DRAGI COLEGI ,TRAVERSAM O PERIODA DE TURBULENTE INCLUSIV LA NIVEL DE COMUNITATE INGINERI ELECTRONISTI PROMOTIA 1970.COLEGUL NOSTRU RADU DRAGUS SENSIBIL CA INTODEAUNA LA EVENIMENTELE COMUNITATII NOASTRE FACE UN APEL VIBRANT LA UNITATE,INTELEGERE SI ARMONIE ASA CUM SUNT MINUNATELE NOASTRE INTILNIRI


Hora unirii IE70 cu blazon 
Colegul nostru RADU DRAGUS revine cu ecouri de la recenta intilnire de 45 de ani cu POZE CU COLEGI

R ADU DRAGUS rr     Accesati link-ul: POZE CU COLEGI COMENTATE DE RADU DRAGUS
 
<< Început < Anterior 1 2 3 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 3
Copyright © 2010 ELTC - PROMOTIA 1970